Ulike personligheter - utfordring eller mulighet?

En stor del av våre utfordringer og smerte i relasjoner til andre skyldes at vi ikke klarer å se situasjoner fra hverandres side. Vi ser ikke tingene som de er, vi ser tingene som VI er. Jeg ser verden igjennom mine briller og du ser den igjennom dine. Brillen er din personlighet, dine erfaringer og verdier - alt du har med deg som former dine tolkninger av det du opplever. Brillene avgjør dine "triggere" - f.eks. hva som gjør deg provosert, såret eller misunnelig. Derfor kan noe som irriterer vettet av meg kanskje oppleves utrolig morsomt sett med dine briller. 

 Jeg heter Christine Wittusen og er relasjonscoach, kurs- /foredragsholder, som brenner for gode relasjoner og et inkluderende samfunn. Hos meg får du spennende workshops og konstruktive samtaler som gir deg en bedre forståelse av seg selv og mennesker du omgås. Ved å virkelig forstå dine egne behov og reaksjonsmønstre, frykter og lengsler, er det lettere å ha et godt forhold til deg selv og andre. 

En kraftfull og effektiv metode for å styrke relasjoner er igjennom Enneagrammet. Dette unike personlighetsverktøyet viser oss ikke bare hvordan ulike mennesker tenker og handler, men forklarer også hvorfor, gjennom å se på motivasjonen bak atferden. Enneagrammet fungerer som en veiviser som hjelper oss å forstå våre relasjoner,  få frem mer av våre styrker, og være den beste versjonen av oss selv. Slik kan vi lettere utfylle hverandre og finne fordelene med ulikhetene.

Registrer deg og du vil  i blant motta  inspirerende stoff  om relasjoner, menneskeforståelse og personlig utvikling.  Du kan når som helst melde deg av.  Navn og  e-post deles ikke med andre og oppbevares iht personvernerklæring for KjerneKraft Kurs & Coaching, som Enestående er tilknyttet. Se den HER! 


Workshop: Fra frustrasjon til fascinasjon – forstå deg selv og andre bedre!
  • Lær personlighetserktøyet Enneagrammet – en svært nyttig modell for personlig utvikling som bidrar til gode relasjoner gjennom selvinnsikt, selvaksept og grunnleggende forståelse av menneskelig atferd.
  • Du kan forvente konkret kunnskap, nyttige samtaler, humor, alvor og mange tankevekkere!
  • Pris: 3500kr for en workshop i Oslo over 3 kvelder 7.05, 14.05 og 28.05 (kl.17.30-21.30)
  • Mer info om Ennegrammet
  • Påmelding: christine@kjernekraft.com
  • Mer informasjon om kurs eller coachingsamtaler ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat på telefon: 92844231
Om meg
  • Driver KjerneKraft Kurs & Coaching og jobber både med privatpersoner og bedrifter, enkeltpersoner og team. Har spesialkompetanse innenfor relasjoner og kommunikasjon. Den røde tråden i alt jeg gjør er å bidra til at kundene mine får et best mulig forhold til seg selv og andre.
  • Jeg har kommunikasjonsfaglig bakgrunn og er sertifisert lifecoach og teamcoach fra en ICF-godkjent skole i Danmark. Her fikk jeg også min utdannelse innen Enneagrammet, og har senere tatt en rekke kurs i dette verktøyet og andre metoder innen coaching og veiledning.
  • Videre er jeg sertifisert i bruken av Kjernekvadranten (også kjent som Core Quadrant eller Talent-Overslag-modellen) som gjør oss mer bevisst på våre fallgruver og hjelper oss å bruke våre kjernekvaliteter på en best mulig måte.   
  • Fra tidligere har jeg blant annet erfaring som barneskolelærer, coach/veileder for arbeidsledige, og har en Bachelorgrad i kommunikasjon og Master i Public Relations fra USA. Jeg er født i 1974, bor sentralt i Oslo, er gift og har tre barn.

Dette var utrolig nyttig og lærerikt og jeg gikk derfra med en masse blandede gode følelser. Veldig mange gode følelser ved at jeg ble kjent med meg selv på nytt. Jeg fikk en større forståelse for hvor jeg har vært tidligere i livet og hvorfor jeg da handlet slik jeg handlet. 

Kvinne  
35 år                 

Takk for gode tips, og for at du har bidratt med god innsikt om ulike personlighetstyper i tillegg til nyttige verktøy for å ta tak i problemstillinger i livet mitt. Jeg har satt enormt pris på hvordan du så empatisk og naturlig har fått meg til å forstå vanskelige temaer. 

Kvinne 
30 år                 

Workshopen anbefales for jo bedre man forstår seg selv og andre, jo lettere vil det vøre å få, beholde og utvikle gode og givende relasjoner (med alle typer). For meg var det veldig fint å reflektere sammen i gruppe.  

Kvinne 
50 år                 

Jeg føler faktisk at dere har vekket til live livsgnisten min igjen. Derfor vil jeg nok en gang få uttrykke hvor takknemlig jeg er over å ha fått tildelt dette verktøyet, og hvor flott, sterkt og lettfattelig denne viten ble formidlet!   

Kvinne 
55 år                 

Personlig nytte er økt interesse for mennesker i min omgangskrets og hvordan jeg kan møte dem på en bedre måte. Jeg satte pris på at det var taushetsplikt og åpent for at vi som deltakere kunne fortelle om det som hemmer oss. Det at vi viste mot til å være sårbare gjorde at gruppen ble veldig sammensveiset. 

Mann  
52 år