Sagt om Silje

siljebeskaret

 

 

 

Kvinne 36
«Jeg synes du er supergod til å bruke din intuisjon i samtalene, og har ofte fornemmelsen av at du kan se «rett gjennom meg», eller i hvert fall gjennomskue alt mitt «bullshit». Du er riktig god til å skape rapport og trygghet blant annet ved å være meget lyttende og gjenskape det som blir sagt. Samtidig er du presis og kan stille alle de riktige spørsmålene med en fantastisk kombinasjon av letthet og intensitet».

Mann 37
«Jeg setter pris på vår relasjon. Den er skapt gjennom det fine stykke coachende arbeide som du har gjort med meg. Jeg har aldri på denne utdannelsen fått så mange innsikter som jeg fikk i våre sesjoner, og det er særlig din åpenhet og tillit til de valg jeg foretok meg, som har gjort dette mulig for meg. Det kan være lett noen ganger å kommentere de valg en coachee tar, men jeg har hatt en klar følelse av at du i din begeistring og støtte har forholdt deg til hva valget betyr for meg – ikke hva ditt intellekt kunne fortalt deg. Din støtte har derfor for meg, vært en støtte med hjertet, ikke med hodet, og i min utvikling (vekk fra mitt hode) har det gjort en stor forskjell. Gaven i vår relasjon er at jeg aldri før har hatt større tillit til en coach, både hva angår mitt eget mot til å ta nye skritt, men også rent faglig til deg.»

Kvinne 34
«Din smittende latter og friheten til å være den jeg er i våre samtaler, gjør meg glad og gir meg livsmot og lyst til å utforske livet med letthet og begeistring. Du snakker til det største og kjærligste i andre, og jeg speiler meg virkelig i din evne til å være nærværende og committed i våre samtaler. Du er der alltid 100%, det er ingen tvil eller travelhet, du er der virkelig, med hele ditt hjerte. Din fleksibilitet og rommelighet skaper tillit og har virkelig gjort meg trygg i våre sesjoner.»

Mann 40
«Jeg synes du har vært god til å utfordre mine overbevisninger og fortellinger om meg selv, og til å finne den rette balanse mellom å utfordre og støtte. Jeg føler meg ikke dyttet ned i et skjema du følger, og føler du skaper god flyt og er meget imøtekommende.»