Sagt om Christine

C&S-2189

 

 

 

Mann 38
Christine er en coach som på en profesjonell måte bistår og støtter meg i den prosessen jeg går igjennom. Samtidig har jeg hele tiden følt det glødende engasjement hun legger i jobben. Hun er tilstede for meg på en måte som får meg til å føle meg spesiell, noe som gir de beste forutsetning for å oppnå det jeg ønsker. Jeg var i en situasjon der jeg visste at noe måtte endres for å få det bedre i livet, men visste ikke hva. Jeg kan med stolthet si at jeg har funnet min pasjon og har såvidt begynt å utleve den. Ser frem til å bli coachet av Christine på dette. Utover dette er jeg blitt inspirert til å være mer bevisst i måten jeg tenker og handler på til daglig. Har fått et annet syn på mange mennesker rundt meg. Har virkelig forstått at jeg må svare for meg og andre må svare for seg.

Kvinne 37
Christine får mine varmeste anbefalinger. Hun har en fantastisk evne til å få frem det viktige og hun skaper en trygg atmosfære i samtalene. Man tør mer med Christine som coach.

Kvinne 31
Takk for gode tips og for at du har bidratt med innsikt om Enneagrammet i tillegg til nyttige verktøy for å ta tak i problemstillinger i livet mitt. Jeg har satt enormt pris på hvordan du så empatisk og naturlig har fått meg til å forstå vanskelige temaer.

Mann 58
Jeg hadde noen utfordringer som jeg har slitt med hele livet, som jeg skammet meg over, og brukte mye tid på å skjule. Christine utfordret meg på å akseptere denne delen av meg selv og brukte noen teknikker som gjorde utfordringene mye mindre. Da jeg kom første gang var jeg singel og følte meg litt alene. Med kjæresteforhold i mange perioder har det vært en del utfordringer. Vi gikk noe igjennom dette og jeg fikk noen innsikter om hva jeg har lært og hva jeg vil gjøre annerledes i mine relasjoner fremover. Er sammen med en herlig jente i dag! Har blant annet lært å tenke mer positive tanker, og hvor viktig det er å slappe av mere i hodet mitt. Jeg kan trygt anbefale Christine videre til andre, hun er en engasjert og god lytter, samt en god samtalepartner.

Kvinne 34
Etter mye motgang hadde jeg mistet troen på meg selv og tilliten til at jeg kunne ha det bra igjen og være lykkelig. Christine fikk øynene mine opp for dette. Hun hjalp meg å få tak i hva det egentlig handlet om. Jeg hadde gått så lenge på akkord med meg selv og glemt hva som er viktig for meg og mine verdier. Hennes engasjement, godhet og ekte ønske om at jeg skulle ha det bra var utrolig rørende. Det er så utrolig deilig å si at jeg har det bra når andre nå spør.

Mann 51
Etter å ha kommet i en alvorlig krise tok jeg etter anbefaling kontakt med Christine. Det var første gangen jeg har vært i slike møter og jeg var litt skeptisk og usikker. Christine fikk meg til å slappe av og åpne meg opp. Hun har fått meg til å se ting fra ulike sider, reflektere over situasjonen og distansere meg fra hva jeg selv kan påvirke og ikke. Etter 4 sesjoner er jeg veldig glad for at jeg turde gå dit, og ikke minst for at det har hjulpet meg.

Mann 41
Jeg har vært kunde hos Christine over flere perioder og opplevd hennes svært solide faglige styrke, kombinert med ekte engasjement og innlevelse. Hun har en veldig sterk evne til å se kjernen i problemet og avdekke mine grunnleggende tanker rundt disse, noe som gjør coaching med henne veldig givende og utrolig nyttig for meg.

Kvinne 42
Jeg har gått til Christine ved ulike anledninger. Det har ofte dreid seg om å skulle ta et valg (f.eks. da jeg stod mellom flere jobbmuligheter), å øke selvtilliten min, takle frykt eller få opp arbeidsmotivasjonen. Jeg har alltid følt meg bedre og mer motivert etter en samtale og trygg på de valgene jeg ender opp med å ta. Valg jeg har dvelt ved i flere måneder ble løst på noen få timer. Christine er en varm og omsorgsfull coach som er meget løsningsorientert. Hun er konstruktiv og har fått meg til å ta vanskelige valg ved hjelp av få utfordrende spørsmål.