Sagt om Christine

C&S-2189

 

 

 

Mann 38
Christine er en coach som på en profesjonell måte bistår og støtter meg i den prosessen jeg går igjennom. Samtidig har jeg hele tiden følt det glødende engasjement hun legger i jobben. Hun er tilstede for meg på en måte som får meg til å føle meg spesiell, noe som gir de beste forutsetning for å oppnå det jeg ønsker. Jeg var i en situasjon der jeg visste at noe måtte endres for å få det bedre i livet, men visste ikke hva. Jeg kan med stolthet si at jeg har funnet min pasjon og har såvidt begynt å utleve den. Ser frem til å bli coachet av Christine på dette. Utover dette er jeg blitt inspirert til å være mer bevisst i måten jeg tenker og handler på til daglig. Har fått et annet syn på mange mennesker rundt meg. Har virkelig forstått at jeg må svare for meg og andre må svare for seg.

Kvinne 37
Min utfordring var å finne en vei videre etter endt permisjon. Jeg fikk god hjelp til å sortere ut de ulike scenariene jeg hadde. Mine tanker hadde begynt å gå i ring, jeg slet med å skille ut hva som var virkelige utfordringer og hva som kunne la seg løse ved å organisere ting på en ny måte. Jeg fikk god hjelp med å finne frem til hva som var mine faktiske ønsker, og hva jeg trodde verden i rundt meg forventet av meg og trengte fra meg. Videre fikk jeg god hjelp til å se muligheter i stedet for problemer i forbindelse med en eventuell forandring i min arbeidssituasjon. Christine har en profesjonell innstilling til jobben som coach. Hun har en klar distanse til det som diskuteres slik at hun ikke gir råd ut i fra personlige synspunkter, men klarer på en god måte å finne frem til hva det er du egentlig vil selv. Det var en krevende oppgave å strukturere alle mine innspill og mulige løsninger. Christine lyttet og noterte. Hun klarte å sortere ut de ulike problemstillingene og hvilke alternative løsninger jeg faktisk hadde. Hun kom med innspill i forhold til måter å løse praktiske problemer, og hun stilte gode spørsmål som hele tiden hjalp meg med å finne frem til kjernen av det jeg slet med. Christine får mine varmeste anbefalinger. Hun har en fantastisk evne til å få frem det viktige og hun skaper en trygg atmosfære i samtalene. Man tør mer med Christine som coach.

Kvinne 38
Jeg hadde i mange år slitt med å holde presentasjoner og foredrag. Jeg ble ofte veldig nervøs og usikker noe som gjorde at jeg brukte for mye energi på det. I dette tilfellet gikk jeg til Christine for jeg skulle være forlover i et bryllup. Jeg var svært nervøs i forkant for talen jeg skulle holde. Ved å snakke med Christine om utfordringen min klarte hun få meg til å glede meg til å holde forlovertalen. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men nå har jeg faktisk ingen bekymringer rundt å holde presentasjoner lenger. Hun har lært meg teknikker som gjør at dette ikke lenger er et problem for meg. Hun var helt rå til å få meg til å skifte mind set og innse at å holde foredrag/tale er noe jeg takler 100 %. Hun fikk meg rett og slett til å stole på meg selv og bli mer selvsikker på det området. Christine er en person som er lett å snakke med og hun har gode metoder og verktøy.

Kvinne 42
Jeg har gått til Christine ved ulike anledninger. Det har ofte dreid seg om å skulle ta et valg (f.eks. da jeg stod mellom flere jobbmuligheter), å øke selvtilliten min, takle frykt eller få opp arbeidsmotivasjonen. Jeg har alltid følt meg bedre og mer motivert etter en samtale og trygg på de valgene jeg ender opp med å ta. Valg jeg har dvelt ved i flere måneder ble løst på noen få timer. Christine er en varm og omsorgsfull coach som er meget løsningsorientert. Hun er konstruktiv og har fått meg til å ta vanskelige valg ved hjelp av få utfordrende spørsmål.