Workshop: Bli en bedre menneskekjenner

~ Dypdykk i deg selv og dine relasjoner

undervisning1Vil du lære et verktøy som kan skape store positive endringer i livet ditt og styrke relasjonen til alle du omgås? Ofte blir vi frustrerte og lei oss, uten å reflektere over hva vi egentlig reagerer på. Er du klar til å gå i dybden, med humor og alvor, for å forstå deg selv og andre bedre? Da bør du lese videre!

Selvinnsikt handler om å forstå seg selv – se sine styrker og sine begrensinger. Faktum er at vi ofte kjenner våre begrensninger, men er du virkelig klar over dine styrker? Det vi er gode til, har vi en tendens til å nedvurdere, eller til og med være blind for, og så strever vi heller med å leve opp til og prestere i forhold til andres talent og begavelse.

Kanskje bebreider du deg selv for ikke å være flink nok eller stadig synes du burde trene mer, være en bedre forelder, arbeidskollega, leder eller student? Vi bruker så mye energi på å sammenligne oss med andre og dømme oss selv når vi ikke fikser det andre ser ut til å beherske. Vi mennesker er forskjellige og når vi måler oss mot andre, blir det som å dømme et eple for å ikke være en pære. Det gir ingen mening!

Hvis du vil skape det livet du drømmer om, få brukt evnene dine, eller bare være fornøyd med deg selv må du begynne å se på deg selv på en annen måte. I stedet for å dømme deg selv for alt du IKKE ER, må du begynne å verdsette alt du ER og det DU er best på.

Med Enneagrammet får du de innsiktene du trenger for å oppnå akkurat dette. Du blir bevisst på hvilke «briller» du ser verden gjennom, hvilke fantastiske styrker du har. Videre får du en dyp forståelse av hvorfor du av og til kan komme til å sabotere deg selv i jakten på det du drømmer om.

FRA FRUSTRASJON TIL FASCINASJON 

Enneagrammet er nåtidens mest komplette personlighetsverktøy for å forstå menneskelig adferd. Det er slående presist i sin beskrivelse av hvorfor vi oppfører oss som vi gjør, og er nøkkelen til en grunnleggende innsikt i våre dypeste tanke- og adferdsmønstre. Enneagrammet er også et fantastisk verktøy for å forstå andre mennesker. Det blir lettere å ikke ta ting personlig, men heller bli nysgjerrig og prøve å forstå hvorfor andre reagerer annerledes enn deg selv. Enneagrammet setter ikke mennesker i bås, men viser oss den den båsen vi selv har satt oss i, og dersom vi ønsker det – veien ut.

Enneagrammet er i dag mye brukt både innen personlig og profesjonell utvikling og universiteter som Harvard og Standford tilbyr Enneagramundervisning. Med Enneagrammet utvikler du dine ferdigheter innen kommunikasjon, ledelse, samarbeid og stresshåndtering.

Med våre workshops får du en grundig introduksjon til Enneagrammet. Unn deg selv to intensive og morsomme dager med personlig utvikling og få konkret kunnskap som du kan ta i bruk med det samme. Med Enneagrammet utvikler du en dyp forståelse for deg selv og andre og gjennom det, dine ferdigheter innen kommunikasjon, ledelse, samarbeid og stresshåndtering.

Våre engasjerte og kompetente kursholdere underviser med varme, humor og stort nærvær. Kurset består av en blanding av teori og tankevekkende øvelser, hvor hver deltaker får sjansen til å finne svarene sine i eget tempo.

“He who knows others is wise; he who knows himself is enlightened.”
~ Lao Tzu

Praktisk informasjon:

Kurset går over to dager. Kursavgiften inkluderer sunn og velsmakende lunsj, snacks. Kaffe/te og kursmateriale.

Har du spørsmål, ta kontakt med Silje på silje@kraftfull.no / tel : +47 918 58 479 eller Christine på christine@kjernekraft.com / tel: +47 928 44 231

Legg igjen en kommentar