Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for KjerneKraft Kurs & Coaching, som består av: Christine Wittusen (org.nr  992 166 800) og Silje Kristine Haugen (org.nr  993012580), som er behandlingsansvarlige for personopplysninger som samles inn via nettside, e-post eller sosiale medier.

E-post lister

Det er mulig å registrere seg på våre e-post lister. Formålet med disse listene er å kunne sende deg målrettet inspirasjon, tips og informasjon om spesielle aktiviteter og tilbud. For å kunne gjøre dette trenger vi kun ditt fornavn og e-postadresse.  Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter. Dersom du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss kan du klikke ”unsubscribe” i hver enkelt utsendelse. Dine opplysninger vil da slettes. Det gjelder også dersom vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv. MailChimper databehandler for vårt nyhetsbrev. Se MailChimp sin ”privacy policy” HER

Cookies

Vår hjemmeside er utviklet i WordPress og har dermed en cookie-funksjon. Vi kan komme til å benytte oss av denne informasjonen for å analysere generell bruk av hjemmesiden med formål om å gjøre den mest mulig brukervennlig. Cookies er informasjonskapsler eller små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside (som tar dette i bruk). De vil ikke bli overført til en tredje part. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted. De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere cookies. Det er mulig å skru av denne funksjonaliteten, men kan da risikere at nettsiden (du besøker) ikke fungerer optimalt. Informasjon om hvordan du administrerer informasjonskapsler kan du finne her: HER

Din kontaktinformasjon

Informasjon du har gitt til oss via generelle henvendelser på e-post eller via Facebook, som f.eks. ditt navn og e-post adresse, blir kun brukt til å respondere på henvendelsen og vil ikke bli delt med en tredjepart. Du vil ikke blir satt på vår e-post liste uten aktivt samtykke via et digitalt opt-in skjema.

Via e-post, telefon og sosiale medier er det mulig å melde seg på workshops og ulike arrangementer. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Du er selv ansvarlig for eventuell informasjon du måtte velge å legge i kommentarfeltet på vår blogg.

Kunders navn, telefonnummer, adresse og e-post blir lagret i våre regnskapsprogrammer i forbindelse med fakturering og for å kunne oppfylle lovpålagte krav til regnskap som blant annet definert i Bokføringsloven. Fiken AS og Unit4 AS(sendregning) er opptatt av personvern og behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende personvernlovgivning.

Rettigheter og diskresjon

Vi følger ICFs (International Coach Federation) sine etiske retningslinjer og overholder taushetsplikten. Informasjon gitt av kunder vil ikke bli delt med en tredje part utover de forhold som er regulert av lover og regler.

Eventuell sensitiv informasjon som lagres hos oss etter avtale vil ikke være identifiserbar. Som bruker av våre tjenester har du rett til å kreve innsyn i personopplysninger om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.Der hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Vedrørende spørsmål

Dersom du har bekymringer eller spørsmål knyttet til denne personvernserklæringen, vennligst ta kontakt med oss på e-post:

christine@kjernekraft.com        silje@kjernekraft.com