Om Kjerne♥Kraft

Ekte KjerneKraft er en fornybar ressurs. Det er den kraften som vekkes til live når vi finner hjem til det som virkelig betyr noe for oss. Da fylles vi opp, fremfor å tappes for energi!  Vi står stødig i oss selv, ser ting klarere, kjenner ekte styrke og tar kraftfulle valg.

KjerneKraften er selve fundamentet for personlig lederskap, og gir tilgang til mer mening, balanse og retning. Essensen i vårt arbeid er å bidra til sterke relasjoner gjennom undring, raushet og menneskeforståelse.Vi jobber med både enkeltpersoner og team og skaper rom for nye innsikter og positive endringer.

Vi holder til i Oslo og Trondheim, men coacher privatpersoner og bedrifter over hele landet.

Hvem er vi?

C&S-2485-2Silje og Christine har arbeidet med coaching og personlighetsverktøyet Ennegrammet siden 2008.  Begge er sertifisert Life coach og Master coach fra Coachinghuset Mindjuice i København (ICF godkjent), hvor utdanningen omfatter grundig fordypning i Enneagrammet, dyptgående trening i personlig coaching, samt coaching og ledelse av team. I tillegg har begge sertifisering som Passion CoachTM fra Pernille Melsted i København (les mer: www.passioncoaching.no). Begge har fått trening av noen av verdens ledende foredragsholdere og undervisere, både innen Enneagrammet, undervisningsteknikk og foredrag, noe som gjør Silje og Christine til to kompetente undervisere og foredragsholdere som evner å engasjere og berøre deltakere til å komme i bedre kontakt med seg selv og å finne sine egne svar.

Les mer om Christine og Silje her eller ta kontakt med oss:
Silje på silje@kjernekraft.com eller tel : +47 918 58 479
Christine på christine@kjernekraft.com eller tel: +47 928 44 231

 

 

Legg igjen en kommentar