Vår dypeste frykt er nøkkelen til de største gjennombrudd ♥

Skal 2017 bli det året hvor du virkelig går i dybden og blir den ekstraordinære menneskehjelperen du har drømt om? Er du klar til å skape dyp og varig transformasjon sammen med klientene dine?

dykkeDin personlighetstype former deg, dine tankemønstre og din adferd mer enn du er klar over. Dette påvirker deg overalt i livet, også i rollen som coach eller terapeut. Det å utfordre seg selv, møte sine egne demoner er en forutsetning for å kunne hjelpe andre mennesker i å gjøre det sammen. Å støtte andre møte andre i deres dypeste frykt, forutsetter at du selv har vært villig til å se din egen frykt i øyene.

Hva frykter du?

Ofte er vi ikke klar over hva det er vi dypest sett frykter, fordi faktisk gjør utrolig mye for å unngå å bli konfrontert med nettopp det. Det er på den måten mønstre dannes. De består av alle de tingene vi tenker, gjør, unngår å gjøre, later som om, for å skal slippe å bli utsatt for «det verste». «Det verste» kan være mye forskjellig – å bli alene og forlatt, tape ansikt, føle seg ubetydelig eller verdiløs, miste kontrollen….. Uansett hva det er for deg, så vil dine mønstre være din tvangstrøye inntil du er villig å gå inn i den dypeste frykten og se hva den handler om. Først da kan du finne nye og bedre måter og håndtere den på. Hvis du sliter deg ut ved å være kontrollfrik, er det essensielt å finne ut hva du får ut av denne kontrollen. Må du være perfekt og hele tiden sørge for å være ufeilbarlig slik at verken du eller andre kan «få noe på deg»? Fornemmer du farer rundt hvert hjørne, og føler du må ta høyde for en hver tenkelig og utenkelig katastrofe som måtte kunne inntreffe? Eller er du redd for at andre skal kunne kontrollere eller skade deg, dersom du ikke er på hugget og tar kontrollen selv? Hvis du skal kunne senke skuldrene og gi slipp på kontrollen, holder det ikke «å ta seg sammen». Du må jobbe med det som er grunnen for kontrollbehovet.

Kom inn til kjernen

C&S-2424Enneagrammet er et fantastisk personlighetsverktøy som gir kunnskap og innsikter så du kan få øye på dype mønstre og underliggende overbevisninger hos deg selv. Enneagrammet setter ikke mennesker i bås, men viser oss hvilken bås vi har satt oss selv i – og hvis vi ønsker det, veien ut av denne båsen.

Som behandler og coach, får du samtidig et unikt verktøy til å støtte dine klienter i å oppnå det samme. Gjennom dyptgående menneskekunnskap, blir du i stand til å utfordre på akkurat de områder hvor klienten har mest bruk for det, nemlig rundt deres dypeste frykt. I tillegg vil du bli i stand til å støtte dem i å se hvordan de kan vende det som ofte føles som utfordringer, til å finne gaven og deres største talent.

Enneagrammet, i kombinasjon med coaching, terapi eller annen behandling, hjelper deg å komme raskere inn til kjernen. Det er et kraftfullt verktøy for deg som vil jobbe dypt med dine klienter og som brenner for å skape varig transformasjon sammen med dem.

4. og 5 februar 2017 kommer vi til Stavanger med workshopen «Bli en bedre menneskekjenner». I løpet av to intensive og morsomme dager får du en grundig introduksjon til Enneagrammet, dype personlige innsikter og konkret kunnskap som du kan ta i bruk med det samme.

Les mer om workshopen her

Praktiske detaljer og informasjon om påmelding finner du her